Personvern­­erklæring

Din personvern er viktig for oss. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Fiskejenter i Marka samler inn, bruker, beskytter og deler dine personlige opplysninger når du besøker nettstedet vårt.

Innsamling og bruk av personopplysninger

1.1 Informasjon vi samler inn automatisk:

Når du besøker nettstedet vårt, samler vi inn visse opplysninger automatisk via Google Analytics. Dette kan inkludere anonymiserte IP-adresser, nettlesertype, refererende URL, tidspunkt for besøket og annen lignende informasjon. Vi bruker denne informasjonen til å analysere bruksmønstre og forbedre nettstedets funksjonalitet og innhold.

1.2 Informasjonskapsler:

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier i forbindelse med Google Analytics for å forbedre din brukeropplevelse på nettstedet vårt. Informasjonen som samles inn gjennom informasjonskapsler kan omfatte nettlesertype, enhetsinformasjon og klikkadferd.

Tredjepartsløsninger og lenker til andre nettsteder

2.1 Tredjepartsløninger - Sosiale medier og YouTube:

Nettstedet vårt inneholder lenker til våre egne Instagram- og Facebook-sider. Vi er ikke ansvarlige for personvernet eller innholdet på disse plattformene. Vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene for Instagram og Facebook når du besøker deres sider. Vårt nettsted inkluderer også videoer fra YouTube, og personvernpraksisene til YouTube gjelder for disse videoene.

2.2 Lenker til andre nettsteder:

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder og samarbeidspartnere. Vi er ikke ansvarlige for personvernet eller innholdet på slike nettsteder. Vi oppfordrer deg til å lese personvernerklæringene for de aktuelle nettstedene når du forlater vårt nettsted.

Vennligst merk at selv om vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere fullstendig sikkerhet for informasjonen som overføres via internett. Enhver overføring av personopplysninger skjer på egen risiko.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller forespørsler angående personvernet på nettstedet vårt, vennligst kontakt oss:

Fiskejenter i Marka

Toftesgate 24a, 0556 Oslo

E-post: fiskejenter@gmail.com